SLF ser Sylvi på Göteborgs Stadsteater den 21/5

Onsdagen den 21 maj kl 17.30 – 21.30 är SLF och STTFs medlemmar inbjudna till Göteborgs Stadsteater för att ta del av föreställningen Sylvi samt få höra om arbetet med den. Värd är föreställningens ljussättare Anna Wemmert Clausen som säger så här om upplägget för kvällen:

”Jag är med och berättar lite om projektet, förutsättningarna och att jobba på Stadsteatern som ljussättare, för de som vill, både före och efter föreställningen. Detta är den första ljussättning jag gjort på 3,5 år så det kan dröja innan jag kan bjuda in igen. Har vi tur kommer även SLF´s nya sekreterare, tillika belysningsmästare på SYLVI, Åsa Holtz att närvara”.

• Vi ses klockan 17.30 och äter lite tillsammans och pratar.
• Klockan 19 – 21.30 ser vi föreställningen Sylvi
• Efter föreställningen, cirka klockan 21.30 går vi på lokal och köper själva valfri förfriskning och pratar lite mer, så länge vi tycker det är trevligt.

Antalet biljetter är begränsat så det är först till kvarn… som gäller.
Stadsteatern bjuder generöst på biljetterna, men allt annat står var och en för.

Vill du veta mer om föreställningen så finns en recension här: http://www.gp.se/kulturnoje/2.276/1.2341436-stadsteatern-sylvi

Där man bl.a kan läsa följande: ”Marika Feinsilbers scenrum är byggt kring flyttbara kuber, ljussatta av en av de främsta, Anna Wemmert Clausen. Hon lägger varmt Rembrandtljus över skeendet och skapar fylliga nyanser för att sedan ge tom ödslighet i den avslutande fängelsescenen.” Tomas Forser

Maila er anmälan direkt till: anna.wemmert@folkteatern.se redan idag!
Tala om ifall du kan/vill vara med före/under/efter.

Hitta fram till Göteborgs Stadsteater:
Se; www.eniro.se (kartor)

Hjärtligt välkomna

Hälsar Anna Wemmert Clausen, vice ordförande SLF