SLF ställer ut på LLB 13

Om knappt en vecka, den 23 – 25 april är Ljud Ljus och Bild mässan 2013 i gång för fullt. Denna gång, liksom 2011, går den av stapeln på Älvsjömässan strax utanför Stockholms innerstad.
Även i år samarbetar SLF med STTF och ställer ut i en gemensam monter på plats B17:31, i nära anslutning till seminarierummen. Vår placering är noga utvald eftersom våra två föreningar har lagt ned ett stort arbete på att få till ett stort antal seminarier under LLB. I den bifogade filen ser ni en sammanställning över de flesta av dessa seminarier.
Utöver detta finns det ett stort antal seminarier som företag och andra organisationer har bidragit med. Dessa seminarier finner ni i samband med att ni registrerar er på mässan registreringssida.

De seminarieprogram som SLF/STTF har sammanställt är yrkesseminarier kring en rad viktiga frågor som vi har identifierat att branschen önskar lära mer om. För våra respektive föreningar är det förknippat med vissa risktaganden att arrangera dessa seminarier och vi har därför valt att ta ut en seminarieavgift för många av dessa seminarier. Men som medlem i våra respektive föreningar har du en rabatt på 50 kronor för varje seminarium du anmäler dig till. För att du ska erhålla denna rabatt är det viktigt att du anger ditt medlemskap i våra föreningar i samband med att du registrerar dig till mässan. Det är även i samband med denna registrering som du uppger vilka seminarier du ämnar besöka (gäller såväl SLF/STTF seminarierna som LLBs).

I detta utskick får du bifogat en översiktstablå över SLF/STTF seminarierna samt även ett utdrag ur kommande ProScen-nummer som kommer att tjäna som mässprogram för besökarna. I tidningen kan du bl a läsa om SLF/STTF seminarierna, ta del av en plan över LLB mässan och en hel del annat.

Och så avslutningsvis vår lilla överraskning till er:
Vid lunchtid varje utställningsdag ska ni inte missa att besöka vår monter – B17:31 – eftersom vi då kommer att göra direktintervjuer med de som är nere i Malmö för att bygga och arrangera den stora utsändningen av Euro Vision Song Contest – MISSA INTE DETTA! Vi kommer i god tid att anmäla vilken tid som gäller för detta.

Om du inte redan har registrerat dig gör du det genom att snarast gå in på LLBs hemsida i länken nedan:
www.llbmassan.se

Vi har gjort vårt bästa för att bidra till en stor och spännande mässa med många upplevelser för dig att ta hem – Du kommer väl!?

Hitta fram:
Älvsjömässan ligger i nära anslutning till pendeltågstationen Älvsjö. Pendeltåg avgår från Centralen ungefär var 15 minut under högtrafik och resan tar 12-14 minuter. Se även; www.eniro.se (kartor) samt www.sl.se (pendeltågstabeller och anslutande busstidtabeller) om du behöver mer info.

Det var allt för den här gången.
Hälsningar: Anders Larsson, ordförande.